Krem-juha od luka: recept za krem juhu od luka

Image
20.4.2021.
15:24
VOYO logo

Krem juha od luka koju ovaj tjedan predlažemo može proći i kao predjelo, a nakon predjela predlažemo laganu puretinu - Puretina u umaku od vrhnja i pistacija. Dobar tek, dobri ljudi!

Krem-juha od luka

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sastojci: 2 glavice luka 1 l mlijeka 1 žlica brašna 100 g naribanog masnog sira sol i papar

Priprema krem juhe od luka:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očistite i operite luk, izribajte ga što sitnije i popržite na ulju dok ne dobije lijepu zlatnu boju. Dodajte vodu i kuhajte 10 minuta.

U drugoj posudi skuhajte mlijeko i dodajte brašno razmućeno s malo vode. Kada provrije, mlijeko dodajte luku, kuhajte oko 5 minuta i dodajte sir. Popaprite po želji.

Puretina u umaku od vrhnja i pistacija

Image

Puretina u bijelom umaku: Pureći odresci s pistacijem i krem-juha od luka

Image

Puretina u bijelom umaku: Pureći odresci s pistacijem i krem-juha od luka

Savijača punjena sirom i bučom

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Dosje jarak
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo