Krem juha od luka koju ovaj tjedan predlažemo može proći i kao predjelo, a nakon predjela predlažemo laganu puretinu - Puretina u umaku od vrhnja i pistacija. Dobar tek, dobri ljudi!
Krem-juha od luka
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sastojci: 2 glavice luka 1 l mlijeka 1 žlica brašna 100 g naribanog masnog sira sol i papar
Priprema krem juhe od luka:
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Očistite i operite luk, izribajte ga što sitnije i popržite na ulju dok ne dobije lijepu zlatnu boju. Dodajte vodu i kuhajte 10 minuta.
U drugoj posudi skuhajte mlijeko i dodajte brašno razmućeno s malo vode. Kada provrije, mlijeko dodajte luku, kuhajte oko 5 minuta i dodajte sir. Popaprite po želji.
Puretina u umaku od vrhnja i pistacija
Savijača punjena sirom i bučom
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa