Kosani odresci s pistacijama

Jelo koje su osmislile štedljive kuharice možete obogatiti orašastim plodovima kao što su pistacije ili kikiriki.

9.3.2012.
10:13
VOYO logo

Priprema:

1. Grubo izmrvite pistacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

2. Sredinu peciva, bez kore, namočimo u mlijeku.

3. Miješano mljeveno meso posolite i poparite pa, u smjesu dodajte pistacije i sitno nasjeckani peršin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

4. Dodajte i kruh umočen (iscijeđen) u mlijeku.

5. Od dobivene smjese oblikujte pojedinačne kosane odreske.

6. Oblikovane komade panirajte: prvo natapkajte u brašnu, umočite u razmućena jaja i na kraju prekrijte krušnim mrvicama.

7. Pecite na vatri srednje jačine. Ispecite na ulju s obje strane. Odložite na papirne ubruse tako da se ocijedi višak ulja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
pikado
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo