Kate Middleton obožava kuhati: Evo što jede kraljevska obitelj i koja je namirnica zabranjena

Image
Foto: AFP, JOHN STILLWELL

Članovi britanske kraljevske obitelji uvijek izgledaju zdravo i svježe, a možda se tajna krije upravo u njihovoj prehrani

13.12.2016.
7:59
AFP, JOHN STILLWELL
VOYO logo

Carolyn Robb kuhala je za britansku kraljevsku obitelj od 1989. do 2000. godine i ovih je dana objavila knjigu The Royal Touch u kojoj je obuhvatila recepte najdražih jela princa Charlesa, princeze Diane, princa Williama i princa Harryja, a otkrila je i neke dosad nepoznate detalje iz njihova obiteljskog života.

Najdraža jela princa Charlesa i princeze Diane

Image
Foto: AFP, PATRICK RIVIERE

Princ Charles jako voli lov, a voli i pojesti ono što ulovi. On i pokojna princeza Diana najviše su voljeli otići u njihovu ladanjsku kuću u Highgroveu gdje se svo povrće i voće uzgajalo u vrtu imanja. Oboje su se hranili zdravo i obožavali su domaću kuhinju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Namirnica koja je bila zabranjena

Jedina namirnica koju nikako nisu željeli na svom meniju jest češnjak. Razlog tome se nalazi u činjenici da su i princ Charles i pokojna princeza imali mnogo službenih pojavljivanja zbog kojih su morali biti u neposrednoj blizini ljudi i nisu željeli da im se u dahu osjeća miris češnjaka.

Jesu li kraljevski obroci uvijek ekstavagantni?

Image
Foto: AFP, Andrew Chin

Na čuđenje mnogih, kraljevska obitelj uživa u domaćim namirnicama - janjetina dolazi s njihovog imanja, voće i povrće iz kraljevskog vrta, a mlijeko od domaćih krava. Fazani se love na zemlji kraljevske obitelji, a cijele se godine skupljaju i gljive koje obitelj jako voli. Ekstavagantni i raskošni obroci prave se kad se održavaju domjenci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zašto Kate Middleton i princ William nemaju chefa?

Kate obožava kuhati i ona uglavnom kuha za svoju obitelj. Ulogu u tome ima njezino građansko podrijetlo, a odgojena je u obitelji u kojoj je često baš ona kuhala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo