JAMIE OLIVER IMA ODLIČAN TRIK ZA NAMIRNICU KOJA SE BRZO KVARI: /

'Osim što će vam dulje trajati, ovako će biti i ukusnija'

Image
Foto: Facebook

Slavni kuhar otkrio je koristan trik kojim ćete spriječiti bacanje namirnica, ali i postići intenzivniji okus kuhanih jela

24.9.2020.
12:27
Facebook
VOYO logo

Voće i povrće ne mogu dugo stajati pa, ako ih ne iskoristite u određenome roku, ne preostaje vam drugo nego baciti trule plodove. Jedna namirnica osobito je ranjiva na kvarenje, a da stvar bude gora, ne možete je koristiti u velikim količinama.

Rješenje je - zamrzavanje

Slavni kuhar Jamie Oliver otkrio je jedan koristan trik kojim ćete spriječiti bacanje namirnica, ali i postići intenzivniji okus kuhanih jela. U svojoj objavi na Facebooku raspisao se o svježim čili papričicama i otkrio kako da ih čuvate bez da se na njih uhvati plijesan ili da postanu trule.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
JAMIE OLIVER OTKRIO TRIK S LUKOM KOJI MIJENJA SVE ŠTO STE ZNALI O KUHANJU: /

'Jelo je nakon toga neusporedivo finije'

Image
JAMIE OLIVER OTKRIO TRIK S LUKOM KOJI MIJENJA SVE ŠTO STE ZNALI O KUHANJU: /

'Jelo je nakon toga neusporedivo finije'

"Pohranite ih u plastičnu posudu i zamrznite! Bez brige, ne morate ih vaditi nekoliko sati prije kuhanja da se odmrznu - uzmite ih iz posude dok pripremate jelo i samo naribajte", savjetuje ovaj chef.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trik za bolji okus jela

"Odličan trik za čuvanje papričica koje se u hladnjaku ili na sobnoj temperaturi brzo kvare. Kada ih zamrznete i potom izravno naribate u jelo, okus će biti intenzivniji", napisao je Oliver.

Njegova je objava odmah prikupila hrpu lajkova i komentara, a neki su njegovi pratitelji otkrili kako istu metodu koriste i za đumbir te češnjak, prenosi Daily Star.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
pikado
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo