Brzinski ručak: Svinjski kotleti u marinadi od senfa i meda

Image
Foto: Instagram, mish_mash_recipes

Uz ovaj umak svinjetina je još ukusnija i mekša

6.12.2016.
11:23
Instagram, mish_mash_recipes
VOYO logo

Ova kombinacija sastojaka možda nije uobičajena, ali će vas oduševiti. Kotletima će dati novu dimenziju i bogat okus.

Sastojci:

  • četiri svinjska kotleta
  • 2 pune žlice majoneze
  • 2 žlice Dijon senfa
  • 2 žlice meda
  • češnjak u prahu
  • crvena paprika u prahu, sol, papar

Priprema:

  1. Pomiješajte majonezu, senf, med, češnjak u prahu, crvenu papriku, sol i papar kako biste dobili umak.
  2. Zagrijte pećnicu na 180 °C. Svaki kotlet osušite papirnatim ubrusom te začinite s malo soli i papra.
  3. Na malo ulja zapecite kotlete na naglo sa svake strane. Smjestite ih u namašćenu posudu za pečenje te ih premažite umakom.
  4. Pecite oko 30 minuta. Kad su skoro gotovi pojačajte pećnicu na najjače i pecite još oko 5 minuta. Dobar tek!
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 20 PROPUŠTENE
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo