Ova kombinacija sastojaka možda nije uobičajena, ali će vas oduševiti. Kotletima će dati novu dimenziju i bogat okus.
Sastojci:
- četiri svinjska kotleta
- 2 pune žlice majoneze
- 2 žlice Dijon senfa
- 2 žlice meda
- češnjak u prahu
- crvena paprika u prahu, sol, papar
Priprema:
- Pomiješajte majonezu, senf, med, češnjak u prahu, crvenu papriku, sol i papar kako biste dobili umak.
- Zagrijte pećnicu na 180 °C. Svaki kotlet osušite papirnatim ubrusom te začinite s malo soli i papra.
- Na malo ulja zapecite kotlete na naglo sa svake strane. Smjestite ih u namašćenu posudu za pečenje te ih premažite umakom.
- Pecite oko 30 minuta. Kad su skoro gotovi pojačajte pećnicu na najjače i pecite još oko 5 minuta. Dobar tek!
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa