Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Kuhinja i recepti /

Brzinski ručak: Svinjski medaljoni u umaku od senfa i kapara

Senf je odličan za umake jer meso čini posebno mekanim i ukusnim

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Lungić je, slažu se mnogi, najbolji dio svinjetine jer se radi o čistom mesu kojeg ne treba posebno čistiti već je odmah spremno za pripremu. Još ako ga umočimo u fini umak poput današnjeg, dobit ćemo zbilja zasitan i odličan ručak.

Sastojci:

lungić

1 žlica maslaca

1 luk

vrhnje za kuhanje

2 žlice kapara

2 žlice Dijon senfa

povrtni temeljac

sol, papar

Priprema:

 

Lungić oprati i narezati na deblje medaljone i začinite ih solju i paprom. Otopite maslac u dubljoj posudi i na njemu ispecite medaljone na naglo, oko dvije minute sa svake strane.

Prebacite medaljone sa strane, a u tavu stavite luk koji kratko popržite te ga zalijte temeljcem i vrhnjem. Kuhajte dok umak nije dovoljno gust.

Dodajte mu senf i kapare te medaljone. Kuhajte na laganoj vatri dok se svinjetina ne zagrije te po potrebi začinite. Dobar tek!

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike