Ono što vam treba su pileći bataci, začini po ukusu, češnjak te pivo, svijetlo ili tamno - svejedno je
Priprema:
- Meso treba najprije oprati i osušiti, a potom ga staviti na vrelo ulje na tavi te ga okretati da se poprži sa svih strana
- Kad porumeni i dobije lijepu boju, dodajte nasjeckani češnjak te začine, a potom zalijte piletinu pivom tek toliko da prekrije meso
- Ostavite oko dvadesetak minuta da se bataci kuhaju u pivu sve dok tekućina ne ispari te se ne pretvori u malo gušći umak
- Kad je sve gotovo, možete servirati s nekim prilogom poput pirea, ali bit će vam dovoljan i ukusan kruh koji ćete umakati u umak te svježa povrtna ili zelena salata. Dobar tek!
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa