Brzinski ručak: Pečene crvene paprike s faširancima
Od ovih fantastičnih paprika zamirisat će vam cijela kuća
Danas smo raspoloženi za malo ukusne klasike, a što je klasičnije od odličnih pečenih paprika koje možete jesti s bilo čime? Super su jer se jedu hladne i možete ih nositi sa sobom na posao.
Sastojci:
5-6 rog paprika
3 češnje češnjaka
jabučni ocat
maslinovo ili suncokretovo ulje
sol, papar
faširanci
Priprema:
Paprike oprati, obrisati i peći cijele na plitkom protvanu u pećnici na 200 °C.
Potrebno ih je okretati kako bi se s obje strane pojavili crno-smeđi mjehuri. Kada su pečene, preseliti ih u neku zdjelu s poklopcem i ostaviti da se ohlade.
Ogulite im kožicu i začinite solju, paprom, uljem i octom te dodajte nascjekani češnjak. Poslužite s ukusnim faširancima. Dobar tek!