Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Kuhinja i recepti /

Brzinski ručak: Pečene crvene paprike s faširancima

Od ovih fantastičnih paprika zamirisat će vam cijela kuća

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Danas smo raspoloženi za malo ukusne klasike, a što je klasičnije od odličnih pečenih paprika koje možete jesti s bilo čime? Super su jer se jedu hladne i možete ih nositi sa sobom na posao.

Sastojci:

 

5-6 rog paprika

3 češnje češnjaka

jabučni ocat

maslinovo ili suncokretovo ulje

sol, papar

faširanci

Priprema:

 

Paprike oprati, obrisati i peći cijele na plitkom protvanu u pećnici na 200 °C.

Potrebno ih je okretati kako bi se s obje strane pojavili crno-smeđi mjehuri. Kada su pečene, preseliti ih u neku zdjelu s poklopcem i ostaviti da se ohlade.

Ogulite im kožicu i začinite solju, paprom, uljem i octom te dodajte nascjekani češnjak. Poslužite s ukusnim faširancima. Dobar tek!

 

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike