Bonet: puding s aromom kave i amaretti kolačićima

Image
15.4.2021.
15:51
VOYO logo

Započnite obiteljski ručak neodoljivom juhom od rajčica s bosiljkom pa se prebacite na teleće šnicle na lovački. I za kraj, zasladite se talijanskim specijalitetom, pudingom s aromom kave i amaretti kolačićima. Kako pripremiti bonet?

Bonet

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sastojci za bonet:

1 l mlijeka 1 žlica mljevene kave 5 jaja 1 šalica šećera 1/4 šalice kakao praha 2 šalice amaretti kolačića (razmrviti) 2 žlice ruma 2 žlice marsala vina karamela: 1/2 šalice šećera 1 žličica vode

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priprema boneta:

Na laganoj vatri kuhajte mlijeko i kavu, uklonite pjenu i pustite neka se ohladi, a u međuvremenu miješajte jaja, kakao i šećer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodajte rum, marsalu, kolačiće i mlijeko i dobro promiješajte.

Metalni kalup obložite karamelu dobivenu od šećera i vode, a u kalup izlijte puding pa pecite 30 minuta na 180 stupnja celzija. (Ovaj kalup položite u dublji u koji ste natočili vodu)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poslužite na sobnoj temperaturi.

Domaća juha od rajčice s bosiljkom

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Juha od rajčice: Pripremite juhu od pečenih rajčica

Image

Juha od rajčice: Pripremite juhu od pečenih rajčica

Teleće šnicle na lovački

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo