Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
A NAMA JE TAKO OBIČNO: /

Za ovim našim jelom skroz su poludjeli u New Yorku i Japanu

Najnovija kulinarska delicija u New Yorku, ali i u Japanu, je jelo koje na naši prostorima već odavno tako obično.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

'Grah prebranac je u trendu', piše New York Post, opisajući ovo jelo kao idealno za hladne zimske dane.

Vlasnik restorana 'Jimmy’s No. 43' koji se nalazi u New Yorku, svake godine organizira natjecanje u pripremanju cassouleta, francuske varijante prebranca. Kazao je kako ova manifestacija nije nikada do ove godine privukla toliko ljudi.

Prije osam godina njegovu klijentelu su uglavnom činili nostalgičari za vremenom u kojem su francuski bistroi bili u modi, ali su danas njegovi gosti uglavnom mladi ljudi.

Francuski prebranac, koji se od našeg razlikuje po tome što se priprema s puno manje luka, vrlo je popularan i u Japanu gdje je nekoliko restorana tražilo ne samo recept već i uzorke kako bi svojim gostima mogli pripremiti identično jelo.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike