Play ponuda

KLONITE SE WC-a U MCDONALD'SU: / Bivša radnica pokazala što rade kad se zaštopa pisoar, ovo je gnjusno

Image
Foto: Facebook

'Oni nemaju poštovanja prema radnicima, jednostavno im nije stalo'

1.11.2018.
19:37
Facebook
Play ponuda

Šokirana radnica McDonaldsa dala je otkaz nakon što joj je šef rekao neka začepljeni pisoar isprazni u lavabo uz pomoć papirnate čaše. Kayleigh Greatorex tvrdi kako su je prisilili da sadržaj izvadi u čašu, a potom ga izlije u umivaonik muškog WC-a. Zgrožena 20-godišnjakinja snimila je taj incident od kojega će vam se okrenuti želudac. Iz popularnog lanca brze hrane rekli su da je ovo prekršaj te da se istražuje.

shimmer fallback
shimmer fallback

Djevojka, koja je nakon toga dala otkaz, ispričala je kako joj je bilo eksplicitno rečeno da čašu isprazni u lavabo. U kratkom videu se vidi kako ona na rukama ima žute gumene rukavice i čašu s logom McDonaldsa. U sljedećem prizoru vidi se kako skuplja gnjusan sadržaj iz očito začepljena pisoara. Zatim se okreće i sve izlijeva u umivaonik. Proces je ponovila nekoliko puta.

shimmer fallback
shimmer fallback

Sutradan ista priča

To je snimala za sebe, ali je kasnije odlučila javno pokazati što se radi u restoranima. Na Facebooku je napisala kako je njezin posao šala i da to ne može biti normalno. Narugala se i da tako poznat restoran ne može pozvati vodoinstalatera.

shimmer fallback
shimmer fallback

ZAŠTO U MCDONALD’SU NE MOŽETE DOBITI MAJONEZU UZ POMFRIT? Šefovi objasnili svoju odluku, ali postoji tajni trik

Image
ZAŠTO U MCDONALD'SU NE MOŽETE DOBITI MAJONEZU UZ POMFRIT? /

Šefovi objasnili svoju odluku, ali postoji tajni trik

"Zar ne bi bilo logičnije i higijenski prihvatljivije da sadržaj pisoara izbacim u WC školjku?! Pitala sam voditelja smjene zašto ne pozove vodoinstalatera. Sljedeći dan isti scenarij. Morala sam opet ispočetka prazniti začepljeni pisoar. Naravno da sam dala otkaz. Ne plaćaju me dovoljno da bih to radila. Oni nemaju poštovanja prema radnicima, jednostavno im nije stalo", otkrila je Greatorex za Mirror.

shimmer fallback
shimmer fallback

Ima toga još

Vjerovali ili ne, ovaj slučaj nije izoliran. Javili su se i drugi zaposlenici McDonaldsa. "I ja ovdje radim te se s ovakvim stvarima susrećem svakodnevno. Nismo dovoljno plaćeni da bismo čistili pisoare i proklete zahode", napisao je korisnik.

Očitovali su se i iz prozvanog lanca restorana. "Higijena i sigurnost nama su vrlo važni i brinemo se da naši toaleti uvijek budu na najvišem standardu čistoće tako što ih redovito provjeravamo i čistimo kad god je potrebno. U ovom slučaju se nije postupalo prema našim načelima i slučaj istražujemo", kazao je glasnogovornik McDonaldsa.

Play ponuda
Play ponuda