ISPOVIJEST PROFESORICE MAJE: / 'Ja sam MILF i redovno spavam s učenicima. Seks mi se osladio'

Image

Profesorica biologije iz Tuzle udala se s nježnih 19 godina te je napustila studij kako bi se posvetila mužu i obtelji.

6.5.2017.
16:34
Play logo

'Od svoje 19. godine sam u braku s muškarcem koji je ‘prvi naišao’. Sada, nakon toliko godina, shvatila sam koliko sam pogriješila, odnosno koliko su moji roditelji bili u pravu', rekla je Maja koja je punih 25 godina bila u braku s muškarcem kojeg naposlijetku nije posebno ni voljela. No, kada su dobili djecu, ona se fokusirala samo na njih, a on je postao tek muškarac u njezinom životu. Kada su djeca odrasla, poželjela se ponovno osjećati ženom, zadovoljnom i poželjnom, piše avaz.ba.

Posljednjih pet godina slobodna je žena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sa suprugom se samo mučila

'Nismo jedno drugom pružali dovoljno pažnje, ljubavi, seksa... Samo smo mučili jedno drugo.

Tada, nakon razvoda, postala sam MILF iako u početku nisam ni znala što to znači', ispričala je Maja koja je svojim izazovnim oblačenjem, bujnim bokovima i mladenačkim izgledom bila u fokusu gdje god se pojavila. Njoj to nije smetalo, a ne smeta joj ni danas.

'Znam da su to tinejdžeri, djeca… Ali da sam u njihovim očima privlačna, mnogo mi je značilo… I dalje znači. Ponosna sam. Moje samopouzdanje je poraslo', kaže Maja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stvari su izmakli kontroli kad su joj njezini učenici počeli slati zahtjeve za prijateljstva na Facebooku, počeli lajkati fotografije i komentirati objave. Oni hrabriji pozivali su je na piće ili vožnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uživala je u pažnji

Maja je, priznaje, u tome uživala te pristajala na njihove ponude. Nalazili su se u skrivenim kafićima, a ona je sve više truda ulagala u to da svaki put izgleda sve bolje.

'Nemate pojma kako je lijep osjećaj kada vas obasipaju komplimentima. Možda nisu bili iskreni, ali su itekako prijali', rekla je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, ipak ju je pekla savjest jer je znala da ono što radi s učenicima nije ispravno, a niti legalno. No, seksualni apetiti stalno su joj rasli.

'Seks mi se osladio'

'Sa svakim sljedećim sastankom željela sam još! Seks mi se osladio i nisam razmišljala na posljedice. Tada, jedne večeri dok sam s vozila s jednim učenikom, saznala sam da sam MILF i istovremeno bila i sretna i tužna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Osjećala sam se prljavo, ali nisam mogla reći ne', kazala je. Ubrzo je po prvi put u životu imala spolni odnos s dvojicom tinejdžera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas je Maja i dalje profesorica biologije, no živi daleko od BiH. Najomiljenija je među muškim učenicima, a i dalje je, kako kaže, nezasitna MILF-ica koja ne razmišlja o posljedicama već uživa u svakom danu kao da je posljednji.

Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
Darcey & Stacey
default_cta
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
Play logo