Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Kuharica /

Kako pripremiti zelene rezance u umaku za manje od sat vremena?

Zeleni rezanci u umaku su jedan od najjednostavnijih jela koje je lako napraviti kod kuće. Saznajte kako pripremiti zelene rezance u umaku za manje od sat vremena.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Zeleni rezanci u umaku su ukusno jelo koje možete pripremiti za brzi i jednostavan obrok kod kuće. Možete ga nadograditi s različitim dodacima poput svježeg povrća, tofua ili kozica, ovisno o vašim preferencijama. Sastojci potrebni da se pripreme zeleni rezanci u umaku su:

300 g zelenih rezanaca

2 žlice maslinovog ulja

1 glavica luka

2 češnja češnjaka

240 ml rajčice u komadima

240 ml povrtnog temeljca

120 ml crnog vina

120 ml vrhnja za kuhanje

1 žlica sjeckanog peršina

Sol i papar po ukusu

Za pripremu zelenih rezanaca u umaku najprije treba zagrijati maslinovo ulje u tavi na srednje jakoj vatri. Dodajte sjeckani luk i češnjak i pržite oko 3-4 minute dok ne omekšaju. Dodajte rajčice i kuhajte još 5 minuta dok se rajčice ne raspadnu. Dodajte povrtni temeljac i vino, smanjite vatru i kuhajte dok se umak ne zgusne, otprilike 10-15 minuta.

U međuvremenu, kuhajte zelene rezance prema uputama na pakiranju. Ocijedite i stavite sa strane. Kad je umak gotov, dodajte vrhnje i peršin i dobro promiješajte. Kušajte i dodajte sol i papar po potrebi. Na kraju, dodajte kuhane zelene rezance u umak i promiješajte da se sve dobro sjedini. Zeleni rezanci u umaku već su gotovi i spremni za posluživanje. Dobar tek!

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike