Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Kuharica /

Zeleni rezanci s piletinom - recept i priprema

Želite pripremiti ručak za svega 30 minuta? Zeleni rezanci s piletinom su savršen recept za vas. Saznajte kako se pripremaju ukusni zeleni rezanci s piletinom.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Zeleni rezanci s piletinom su ukusno jelo koje se lako priprema. Najbolja stvar u vezi ovog recepta je što je izuzetno prilagodljiv te piletinu možete začiniti ili marinirati po želji. Za pripremu zelenih rezanaca s piletinom potrebno je:

200 grama zelenih rezanaca

250 grama piletine

2 mrkve

1 paprika

1 luk

2 češnja češnjaka

2 žlice soja sosa

1 žličica đumbira u prahu

2 žlice suncokretovog ulja

sol i papar po ukusu

Kada pripremate zelene rezance s piletinom najprije pripremite piletinu. Izrežite ju na sitne kockice i stavite kuhati u posudu s kipućom vodom dok ne bude gotova. Zatim, ocijedite ju i stavite na stranu. U međuvremenu, kuhajte zelene rezance prema uputama na pakiranju. Nakon što su gotovi, isperite ih hladnom vodom i stavite na stranu.

Ogulite i isjecite mrkve na tanke trakice, a papriku na sitne kockice. Luk i češnjak sitno nasjeckajte. Zagrijte ulje u velikoj tavi ili woku na srednjoj vatri. Dodajte luk i češnjak te pržite oko 1 minutu dok ne omekšaju. Dodajte piletinu, mrkvu i papriku i pržite još 2-3 minute. Dodajte zelene rezance, soja sos i đumbir u prahu i sve dobro promiješajte. Posolite i popaprite po ukusu. Zelene rezance s piletinom poslužite tople. Dobar tek!

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike