Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
BIFTEK ILI RAMSTEK? /

Zabluda o najboljem komadu govedine!

' Da pitam bilo kog od vas koji komad govedine se može staviti na roštilj ili u pećnicu, 99, 9 posto vas će reći - biftek. Krivo! Ramstek...', otkrio je Tomislav Gretić i napravio deliciju od spomenutog komada govedine.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Ramstek u komadu za 4 osobe

SASTOJCI: 1,0 kg ramsteaka u komadu sol papar ulje maslac ružmarin češnjak PRIPREMA: Meso posolite krupnom soli, u tavu stavite ulja i kada se zagrije, stavite peći meso. Jednu minutu nakon što ste stavili meso, dodajte maslac. Kada je meso karamelizirano (kada sa svih strana poprimi lijepu smeđu boju) na tavu dodajte ružmarin i češnjak.

U pećnici, koju ste prethodno zagrijali na 160 stupnjeva, nastavite peći meso oko 15-18 minuta. Kada je meso pečeno, izvadite ga iz pećnice i pustite da se ohladi. Ohlađeno meso narežite i dodajte mu papra i krupne soli.

Cijelu pripremu ovog jela možete pogledati u našem video prilogu.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike