„Nosimo naš tanjur prema žiriju i iz aviona se vidi da je naše jelo bolje od Ružičinog i Miroslavovog. Ali za bacit u smeće, a ne za jesti! Mislim, kamere su sve vidjele, da nismo imali bajnu večer“, rekao je Vjeko prije negoli je žiri kušao njihovu verziju janjećih sarmica od kelja. Ante je shvatio da je vrag odnio šalu kada je žiri iznio samo loše komentare na njihovo jelo pa je čestitao žiriju što su njihovu „kemiju“ uopće i probali jer je niti oni sami ne bi pojeli…
„Komentar na ocjene? Meni to izgleda kao nogometna formacija 4-4-3, napadački pravo!“, šali se simpatični Splićanin, čija majka Davorka također nije vjerovala da će uspjeti dovršiti jelo po svim pravilima iz recepta, baš kao i žiri.
„Problem je u Vjeki jer brlja, brzoplet je, nema koncentracije za dovršavanje. Ako mu se i pokaže kako da nešto odradi, on za pet sekundi odustane od toga i ide opet po svom, iako je u krivu…“, objasnila je Mateja Domitrović Sabo gdje je zapelo kod kuhanja s Antom kao šefom, a Tomislav Špiček nadodao je da je ovo specifični slučaj jer su obojica naučila da im šefovi u kuhinji budu druge osobe.
Jednu desetku dobili su Barbara i Ivan, i to od Jankovića, kojeg su fantastične zelene špecle, sočno meso i lijepo ukrašen tanjur „izbacili iz cipela“.
Tim „Ribice“ trenutno vodi suparničku ekipu „Zlatno prase“ s nevjerojatnih 127 bodova (180:53). Mogu li Otto i Nikolina, Martina i Ante, Loreta i Ivana te Davorka i Vjeko učiniti čudo i dostići konkurenciju, gledatelji će doznati u novom nastavku kulinarskog showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“, i to već danas, u srijedu, 18. travnja u 21:05 na RTL-u!
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!