Kuharica /

Koje su najpoznatije vrste pohanja?

Image
Foto: Pixabay

Pohanje je jedna od poznatijih kulinarskih tehnika. Koje su najpoznatije vrste pohanja?

8.2.2022.
9:15
Pixabay
VOYO logo

Vjerojatno najpoznatija vrsta pohanja je pohanje krušnim mrvicama, jajima i brašnom. Mogu se napraviti od raznih vrsta kruha, uključujući i cjelovite žitarice. Također se mogu začiniti biljem i začinima.

Od bijelog kruha bez kore, pohanje je lagano, ali hrskavo. Može se koristiti kao zamjena za druge oblike krušnih mrvica za dobivanje više hrskavosti. Divno se slaže s prženim proteinima i povrćem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pohanje od krekera jedno je od neobičnijih vrsta pohanja. Savršena je nadopuna za pečeni bakalar, piletinu ili povrće, pire krumpir i naravno makarone i sir. Možete koristiti različite vrste pohanja od krekera ovisno o vrsti okusa koji želite.

Pohanje kukuruznim brašnom i žitaricama. Iako ova vrsta pohanja nije idealan izbor za riblji file, tanko narezane patlidžane ili tanki pileći kotlet, kukuruzno brašno je izvrsno za piletinu jer daje mnogo čvršću teksturu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako želite u jelo unijeti malo kreativnosti i jako žudite za nečim ekstra hrskavim, umjesto brašna za pohanje upotrijebite kukuruzne pahuljice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Dosje jarak
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo