Vjerojatno najpoznatija vrsta pohanja je pohanje krušnim mrvicama, jajima i brašnom. Mogu se napraviti od raznih vrsta kruha, uključujući i cjelovite žitarice. Također se mogu začiniti biljem i začinima.
Od bijelog kruha bez kore, pohanje je lagano, ali hrskavo. Može se koristiti kao zamjena za druge oblike krušnih mrvica za dobivanje više hrskavosti. Divno se slaže s prženim proteinima i povrćem.
Pohanje od krekera jedno je od neobičnijih vrsta pohanja. Savršena je nadopuna za pečeni bakalar, piletinu ili povrće, pire krumpir i naravno makarone i sir. Možete koristiti različite vrste pohanja od krekera ovisno o vrsti okusa koji želite.
Pohanje kukuruznim brašnom i žitaricama. Iako ova vrsta pohanja nije idealan izbor za riblji file, tanko narezane patlidžane ili tanki pileći kotlet, kukuruzno brašno je izvrsno za piletinu jer daje mnogo čvršću teksturu.
Ako želite u jelo unijeti malo kreativnosti i jako žudite za nečim ekstra hrskavim, umjesto brašna za pohanje upotrijebite kukuruzne pahuljice.