Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Kulinarstvo /

Varivo od komorača ukusan i zdrav ručak za čitavu obitelj

Kišni jesenski dani savršeni su za variva, a varivo od komorača ugrijati će cijelu obitelj u tmurnim i hladnim danima.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Komorač je višegodišnja biljka ugodnog mirisa sa žutim cvjetovima. Osušene sjemenke komorača često se koriste u kulinarstvu kao začin. Komorač daje izvrstan okus juhama i varivima, stoga morate isprobati varivo od komorača.

Sastojci potrebni za pripremu variva od komorača su:

600 grama goveđeg mesa

poriluk

komorač

mrkva

krumpir

luk

češnjak

lovorov list

brašno

sol

papar

maslac

150 ml crnog vina

goveđi temeljac.

Priprema variva od komorača:

Varivo od komorača jednostavno se priprema. Najprije narežite poriluk, mrkvu, luk i češnjak.

Krumpir dobro operite i ne trebate ga guliti. Meso nasjeckajte na komade veličine zalogaja i marinirajte ga brašnom, paprom i soli.

Na maslacu na tavi dinstajte meso i kada meso dobije lijepu smeđu boju dodajte luk, češnjak, mrkvu, komorač, krumpir, poriluk i lovorov list.

Sve podlijte s crnim vinom i goveđim temeljcem. Kuhajte varivo od koromača oko sat vremena.

Varivo s koromačem je gotovo i poslužite ga dok je još toplo.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike