Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Kuharica /

Umak od avokada za meso - recept i priprema

Iako se čini kao neobična kombinacija, avokado zaista paše uz meso. Kako pripremiti umak od avokada za meso?

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Avokado je poznat po tome da je bogat mastima. Ali to su nezasićene masnoće, koje koje pomažu u snižavanju lošeg kolesterola, sve dok ih jedete umjereno.

Sastojci za umak od avokada za meso:

3 zrela avokada

2 žlice svježeg soka od limete

1 žličica tabasco

1 češanj češnjaka

½ žličice morske soli

Umak od avokada za meso priprema:

Kako biste pripremili umak od avokada za meso, avokado najprije prepolovite po dužini, izvadite koštice i ogulite ga. Stavite avokado u multipraktik sa sokom limete, tabascom, češnjakom i morskom soli. Miksajte dok ne dobijete svijetlu, elegantno blijedozelenu kremu.

Avokado umak za meso prebacite u zdjelu, pokrijte i ohladite do posluživanja. Najbolje bi bilo kada bi umak odstajao u hladnjaku barem dva do tri sata. Nemojte žuriti, jer topli umak nije toliko ukusan.

Prilikom posluživanja uz meso pokapajte s malo ulja pa pospite preko nasjeckanog vlasca.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike