U jednom od najpopularnijih zagrebačkih restorana - Baltazaru, smještenom u staroj kaptolskoj kuriji nedaleko od Katedrale, koji zbog zavidne 30 – godišnje tradicije uživa titulu vodećeg restorana u Zagrebu, ali i u Hrvatskoj, od prošle subote održavaju se gastronomski partyji pod dirigentskom palicom najboljih hrvatskih kuhara i vinara.
Prvi kuhar Deniz Zembo, vlasnik i chef restorana Le Mandrać u Voloskom, predstavio se u pratnji Roberta Terzola, vlasnika vinarije Terzolo iz Nove Vasi kraj Poreča. Brojnim okupljenim gurmanima Zemba je dokazao zašto ga krasi titula kulinarskog virtuoza gastronomske scene. U njegovoj kreativnosti u osmišljavanju i prezentaciji jela, koju su mnogi prepoznali, a zbog čega ga obožavaju i gastronomski kritičari, uživala su neka poznata imena hrvatske društvene scene.
U delicijama koje je za ručak pripremio Deniz Zemba uživali su glumac Goran Bogdan, zvijezda komedije «Majstori» te mladi zagrebački biznismeni Jan Jerić i Mate Čuljak. Uz hobotnicu na žaru s mladim krumpirom, divljim šparogama, pestom i limun emulzijom služila se Malvazija Terzzolo, dok se uz istarske klepe, tjesteninu punjenu boškarinom, kiselim vrhnjem, paprikom u prahu pio Teran Terzzolo. Uz desert - fudge s kremom od lješnjaka, pečenu čokoladu, slatku zemlju i sladoled od maline savršeno je pristajao muškat žuti Terzzolo.
U večeri, kroz koju je istarski kuhar dočarao okuse Hrvatske iz svoje perspektive, uživao je glumac Tarik Filipović sa suprugom Lejlom, koji je u Baltazar stigao iz satiričkog kazališta Kerempuh nakon odigrane predstave «Živio Harms! Čuda postoje» te Magdalena Balenović, glavna urednica Cro A Porter TV-a u pratnji dečka Alexa Clemencea, uspješnog biznismena iz Londona. Tijekom večernjih sati služio se opatijski sushi uz Rose Terzolo, plitka juha od čičoke i batate uz Malvaziju Terzolo te janjeći kotelt s roštilja uz Merlot Terzolo.