Tjestenina s tunjevinom
Dodati tunjevinu, vino, bosiljak, papar i kuhati uz miješanje 10-15 minutaSASTOJCI:
Tekst se nastavlja ispod oglasa
- 4 konzerve tunjevine
- 2 pakiranja sjeckane rajčice
- ulje suncokret 0,05 l
- ulje maslinovo 0,05 l
- 4 češnja češnjaka
- 2 žlice domaće mješavine začinskog bilja
- bosiljak
- papar
- sol
- peršin
- bijelo vino 0,1 l
- 2 paketa tjestenine
- parmezan
PRIPREMA:
Na lagano ugrijanu mješavinu suncokretova i maslinovog ulja
dodati narezani češnjak i domaću mješavinu začinskog bilja te
promiješati. Nakon toga dodati sjeckanu rajčicu i miješati dok
dio tekućine ne ispari. Dodati tunjevinu, vino, bosiljak, papar i
kuhati uz miješanje 10-15 minuta. Pred kraj dodati
peršin.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa