Kuharica / Tijesto za rezance za juhu - recept i priprema

Image

Domaći rezanci za juhu su najbolji rezanci. Kako se radi domaće tijesto za rezance za juhu?

14.12.2022.
11:37
VOYO logo

Domaća juha najbolja je s domaćim rezancima. Izrada rezanaca za juhu nije nimalo komplicirani ni zahtjevan posao. Bitno je imati dobar recept i malo dobre volje. Kako se radi domaće tijesto za rezance za juhu?

Tijesto za rezance za juhu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  • 2-2½ šalice brašna
  • 3 jaja
  • 6 žlica vode
  • žličica soli

Tijesto za rezance za juhu priprema:

Stavite u posudu brašno i napravite udubinu u koju dodajte jedno jaje, malo soli i 2 žlice vode. Lagano umutite i ponovite postupak s preostala dva jaja, soli i vodom. Dodajte svo brašno i napravite rahlo tijesta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodajte u tijesto brašna koliko god je potrebno dok se ne napravi tijesto koje se ne lijepi na površinu. Razvaljajte tijesto na željenu debljinu i radite rezance prema svojoj želji.

Raširite rezance na kuhinjsku krpu ili ravnu površinu koju ste malo pobrašnili i pustite da se osuše prije korištenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo