Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Kulinarstvo /

Tijesto za lazanje kuhati ili ne?

Želite pripremiti lazanje, no ne znate treba li kuhati tijesto za lazanje? Saznajte odgovor na pitanje treba li tijesto za lazanje kuhati ili ne.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Postoji mnogo načina za pripremu lazanja, koji mogu varirati od sirastih i goveđih do laganih i vegetarijanskih. Postoje i različite vrste tijesta za lazanje koje možete koristiti. Tradicionalno, tijesto za lazanje je ravni list koji se kuha u vodi. Međutim, postoji tijesto za lazanje koje nije potrebno kuhati već ga možete staviti direktno u pećnicu.

Tijesto za lazanje temelj je za pripremu lazanja. No, treba li tijesto za lazanje kuhati ili ne? Ovo naravno ovisi o vrsti tijesta za lazanje. Postoje vrste tijesta za lazanje koje nije potrebno kuhati, ali postoje i vrste tijesta za lazanje koje je potrebno skuhati.

No, kako skuhati tijesto za lazanje koje je potrebno kuhati? Da biste skuhali tijesto za lazanje, trebat će vam veliki lonac. U lonac dodajte 4 do 6 litara vode i zakuhajte. Prije nego što dodate tjesteninu, pospite prstohvat ili dva soli.

Kada je voda spremna, možete dodati tijesto za lazanje. Ostavite lonac otklopljen i kuhajte tijesto za lazanje oko osam minuta . Pokušajte miješati tjesteninu dok se kuha, držeći listove odvojene jedan od drugog. Kad je tijesto za lazanje gotovo, ocijedite ga i ostavite da se osuši.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike