Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Kuharica /

Kako pravilno pripremiti T-bone steak?

T-bone steak je goveđi odrezak odrezan iz slabine. Saznajte recept kako pripremiti T-bone steak.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

T-bone steak goveđi je odrezak koji se sastoji od bifteka i rasteka odvojenih od kosti o obliku slova T. Važna je dobra priprema T-bone steaka kako bi se sačuvala sva njegova kvaliteta.

Za pripremu T-bone steaka potrebni su vam sljedeći sastojci:

4 T-bone steak odreska

žličica mažurana

3 žlice sojinog umaka

pola žličice mljevenog đumbira

čili papričica

žlcia meda

3 češnja čenjaka

glavica luka

maslinovo ulje

sol

papar

T-bone steak priprema:

Napravite marinadu za T-bone steak od svih sastojaka, osim soli. Sve stavite u visoku posudu i miksajte štapnim mikserom.

Odreske posolite i stavite u vrećice za zamrzavanje. U njih ulijte marinadu i zatvorite odreske u vrećice. Neka odstojte u marinadi preko noći.

Tavu dobro zagrijkte i stavite odreske na vruću tavu bez masnoće. Pržite oko 45 sekundi sa svake strane.

Premijestite ih u prežnicu na rešetku koju ste zagrijali na 180 stupnjeva, te pecite odreske oko 10 minuta.

T-bone steak je gotov, poslužite ga uz prilog prema želji.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike