Svinjski odresci u pećnici - recept i priprema
Svinjski odresci mogu se pripremiti i u pećnici. Priprema ovog jela nije zahtjevna. Pripremite svinjske odreske u pećnici i oduševite svoje ukućane.
Svinjski odresci u pećnici sastojci:
1 kg svinjskih odrezaka
2 luka
5 režnja češnjak
žlica papra
žlica papra
žlica origana
2 žlice maslinovog ulja
žličica soli
žličica crnog papra
2-3 žlice limunovog soka
Svinjski odresci u pećnici priprema:
Svinjski odresci u pećnici su jednostavan i ukusan obrok. Zagrijte pećnicu na 200°C. Stavite svinjske odreske u posudu sa paprom, paprom, origanom, maslinovim uljem, soli, crnim paprom i limunovim sokom. Ostavite da odstoji 15-20 minuta.
U drugoj posudi pomiješajte narezani luk na kolutiće i češnjak. Stavite svinjske odreske u pećnicu i prekrijte ih sa lukom i češnjakom. Pecite oko 40 minuta.
Svinjski odresci u pećnici jelo je koje se brzo i jednostavno priprema.