Svinjski odresci mogu se pripremiti i u pećnici. Priprema ovog jela nije zahtjevna. Pripremite svinjske odreske u pećnici i oduševite svoje ukućane.
Svinjski odresci u pećnici sastojci:
- 1 kg svinjskih odrezaka
- 2 luka
- 5 režnja češnjak
- žlica papra
- žlica papra
- žlica origana
- 2 žlice maslinovog ulja
- žličica soli
- žličica crnog papra
- 2-3 žlice limunovog soka
Svinjski odresci u pećnici priprema:
Svinjski odresci u pećnici su jednostavan i ukusan obrok. Zagrijte pećnicu na 200°C. Stavite svinjske odreske u posudu sa paprom, paprom, origanom, maslinovim uljem, soli, crnim paprom i limunovim sokom. Ostavite da odstoji 15-20 minuta.
U drugoj posudi pomiješajte narezani luk na kolutiće i češnjak. Stavite svinjske odreske u pećnicu i prekrijte ih sa lukom i češnjakom. Pecite oko 40 minuta.
Svinjski odresci u pećnici jelo je koje se brzo i jednostavno priprema.