Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Kuharica /

Svinjski odresci u pećnici - recept i priprema

Svinjski odresci u pećnici su jedno od onih jela koja kombiniraju jednostavnost i ukus u savršenu ravnotežu. Pratite recept i saznajte kako se pripremaju svinjski odresci u pećnici.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Svinjski odresci mogu se pripremiti i u pećnici. Priprema ovog jela nije zahtjevna. Pripremite svinjske odreske u pećnici i oduševite svoje ukućane.

Svinjski odresci u pećnici sastojci:

1 kg svinjskih odrezaka

2 luka

5 režnja češnjak

žlica papra

žlica papra

žlica origana

2 žlice maslinovog ulja

žličica soli

žličica crnog papra

2-3 žlice limunovog soka

Svinjski odresci u pećnici priprema:

Svinjski odresci u pećnici su jednostavan i ukusan obrok. Zagrijte pećnicu na 200°C. Stavite svinjske odreske u posudu sa paprom, paprom, origanom, maslinovim uljem, soli, crnim paprom i limunovim sokom. Ostavite da odstoji 15-20 minuta.

U drugoj posudi pomiješajte narezani luk na kolutiće i češnjak. Stavite svinjske odreske u pećnicu i prekrijte ih sa lukom i češnjakom. Pecite oko 40 minuta.

Svinjski odresci u pećnici jelo je koje se brzo i jednostavno priprema.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike