Kuharica /

Stakleni rezanci kao savršen dodatak jelima

Image
Foto: Pixabay

Stakleni rezanci odlično odgovaraju uz hladne salata ili topla jela. Saznajte recept za pripremu staklenih rezanaca.

30.11.2021.
14:13
Pixabay
VOYO logo

Stakleni rezanci idealan su dodatak različitim jelima. Postoje brojni recepti sa staklenim rezancima, a najčešće su dodatak različitim toplim jelima.

Stakleni rezanci pripremaju se na vrlo jednostavan način. Samo ih dodajte u veliku zdjelu i prelijte vrlo vrućom vodom. Pustite staklene rezance da se namaču 5-15 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se dulje namaču, više će se širiti. Mnogo su čvršći nego što izgledaju, pa nakon 15 minuta namakanja imat ćete prekrasne staklene rezance koji su savršeni za posluživanje, primjerice, sa salatom. Nakon što ocijedite staklene rezance možete ih preliti sa sezamovim uljem kako se ne bi zalijepili.

Staklene rezance možete dodati u sve vrste toplih jela, ali i hladne salate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Dosje jarak
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo