Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Glavno jelo /

Sporo pečena teletina - recept i priprema

Teletina je najbolja kad je mekana i sočna. Donosimo recept kako se priprema sočna sporo pečena teletina.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Sporo pečena teletina peče se u vlastitom soku i upravo zato je mekana i sočna. Teletinu pecite s krumpirom i odmah imate potpuno glavno jelo s prilogom.

Sporo pečena teletina sastojci:

1 kg teletine

1 žlica masti

sol

krumpir

Sporo pečena teletina priprema:

Teletina se izreže na odreske, svaki odrezak dobro poslolite. Stavite u lim za pečenje mast i kada se dobro ugrije dodajte teletinu u komadu ili izrezane na odreske.

Uključite pećnicu na 180 stupnjeva Celzijusa i neka se teletina lagano kuha u vlastitom soku. Nakon 30 minuta dodajte krumpir narezan na ploške. Pecite sve zajedno još 45-60 minuta. Kada je meso mekano isključite pećnicu i pečena teletina s krumpir je spremna za posluživanje.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike