Kuharica /

Špinat s jajima i bešamel umakom

Image

Jaja i bešamel umak sa špinatom kobinacija je kojom ne možete pogriješiti. Donosimo vam recept za pripremu jela Špinat s jajima i bešamel umakom.

31.7.2021.
16:14
VOYO logo

Špinat s jajima i bešamel umakom jelo j koje je gotovo za nešto više od pola sata, jednostavno se priprema, a vrlo je ukusno i zasitno. Pripremite ovo jelo kao predjelo ili glavno jelo.

Špinat s jajima i bešamel umakom sastojci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  • 80 dkg špinata
  • 4 jaja
  • 3 dkg maslaca
  • 4 dcl bešamel umaka
  • 3 dkg parmezana
  • 2 češnja češnjaka
  • maslinovo ulje
  • sol
  • papar

Špinat s jajima i bešamel umakom priprema:

Na kombinaciji maslaca i maslinovog ulja pržite češnjak, dodajte listove špinata i pržite oko 7 mintua.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Špinat rasporedite na dno vatrostalne posude, začinte sa soli i paprom. Napravite četiri udubine u njih razbijete jaja. Prelijte ih bešamel umakom i pospijte sa sirom. Pecite na 200 stupnjeva oko 15 mintua.

Špinat s jajima i bešamel umakom je gotovo jelo i možete ga poslužiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Dosje jarak
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo