Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
JEDNOSTAVNO, BRZO, LAKO /

Sočni svinjski file sa svime što volite

'Svinjski file u lisnatom tijestu obložit ćemo s kiselim krastavcima, šunkom, lukom i šampinjonima', već je u uvodu RTL-ov popularni kuhar otkrio što će biti konačni 'proizvod dana'.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Svinjski file u lisnatom tijestu SASTOJCI:

80 dkg svinjskog filea

10 dkg kiselih krastavaca,

10 dkg šunke,

40 dkg lisnatog tijesta,

20 dkg šampinjona,

1 jaje,

sol,

papar,

maslac

PRIPREMA:

Na zagrijanu tavu dodajte malo ulja i stavite svinjski file da se kratko zapeče sa svih strana. Dok se meso peče, narežite šampinjone i luk na veće komade.

Kad je meso obrađeno sa svih strana izvadite ga van i na isto ulje stavite izrezano povrće, kratko popržite, izvadite iz tave i stavite u mikser. Dodajte kisele krastavce i šunku i sve skupa dobro izmiksajte.

Na plastičnu foliju istresite smjesu iz miksera i s drugim komadom folije formirajte širinu svinjskog filea. File stavimo na smjesu i zamotamo ga u miksano povrće. Zatim sve skupa stavimo na lisnato tijesto, dobro ga zatvorimo sa svih strana i stavimo u pleh.

Uzmemo jedno jaje, razmutimo ga i s njim premažemo tijesto. Posipamo s malo krupne soli i stavimo u pećnicu na 200 stupnjeva, 20 minuta.

Cijelu pripremu ovoga jela možete pogledati u našem video prilogu.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike