Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Kulinarstvo /

Kako napraviti smjesu za pohanje na pariški?

Pohanje na pariški popularan je način pripreme lignji ili piletine. Kako napraviti smjesu za pohanje na pariški?

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Odlučili ste pripremiti pohano meso, ali sa smjesom za pohanje na pariški. Kako pripremiti smjesu za pohanje na pariški? Na pariški možete pohati škampe, piletinu, ribu, koplje od tikvica, gljive, kolutiće luka...

Smjesa za pohanje na pariški je lagana i vrlo ukusna. Sastojci potrebni da se napravi smjesa za pohanje na pariški su:

pola šalice višenamjenskog brašna

kukuruzni škrob

prašak za pecivo

sol

voda

razmućeno jaje

žlica biljnog ulja.

Priprema smjese za pohanje na pariški:

Sve što trebate napraviti kako bi ova smjesa za pohanje na pariški bila savršena je pomiješati sol, prašak za pecivo, kukuruzni škrob i brašno unutar posude za miješanje. Uzmite drugu zdjelu za miješanje i pomiješajte žlicu razmućenog jaja i ½ šalice vode. Za kraj dodajte mokre sastojke suhim sastojcima i dobro ih promiješajte.

Smjesa za pohanje na pariški je gotova i možete krenuti s pohanjem.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike