Kulinarstvo / Kako napraviti smjesu za pohanje na pariški?

Image
Foto: Pixabay

Pohanje na pariški popularan je način pripreme lignji ili piletine. Kako napraviti smjesu za pohanje na pariški?

9.12.2021.
10:25
Pixabay
VOYO logo

Odlučili ste pripremiti pohano meso, ali sa smjesom za pohanje na pariški. Kako pripremiti smjesu za pohanje na pariški? Na pariški možete pohati škampe, piletinu, ribu, koplje od tikvica, gljive, kolutiće luka...

Smjesa za pohanje na pariški je lagana i vrlo ukusna. Sastojci potrebni da se napravi smjesa za pohanje na pariški su:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  • pola šalice višenamjenskog brašna
  • kukuruzni škrob
  • prašak za pecivo
  • sol
  • voda
  • razmućeno jaje
  • žlica biljnog ulja.

Priprema smjese za pohanje na pariški:

Sve što trebate napraviti kako bi ova smjesa za pohanje na pariški bila savršena je pomiješati sol, prašak za pecivo, kukuruzni škrob i brašno unutar posude za miješanje. Uzmite drugu zdjelu za miješanje i pomiješajte žlicu razmućenog jaja i ½ šalice vode. Za kraj dodajte mokre sastojke suhim sastojcima i dobro ih promiješajte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Smjesa za pohanje na pariški je gotova i možete krenuti s pohanjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo