POSLASTICA ZA GURMANE /

Sezonu svježeg špinata začinite ukusnom juhom

"Sezona je svježeg špinata pa ćemo danas napraviti juhu", rekao je Tomislav Gretić i bacio se na posao.

11.4.2012.
18:00
VOYO logo

Juha od špinata

Sastojci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

0,6 kg špinata,

10 dkg luka,

Tekst se nastavlja ispod oglasa

20 g češnjaka,

1,5 dcl vrhnja za kuhanje,

sol, papar,

maslinovo ulje,

Tekst se nastavlja ispod oglasa

badem u listićima

Priprema:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Narezani luk i češnjak popržite na zagrijanom ulju. Dodajte vodu i krumpir narezan na kockice. Stavite sol i papar te kuhajte krumpir dok ne omekša. U vodu ubacite 1/3 očišćenog špinata i prokuhajte ga jednu minutu.

Kompletan sadržaj lonca stavite u "blender" i dodajte ostatak špinata. Nakon što juhu dobro izmiksate, dodajte vrhnje. Juhu, po želji, pospite s malo nasjeckanih badema.

Cijelu pripremu ovog jela možete pogledati u našem video prilogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Dosje jarak
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo