Sekeli gulaš odličan je izbor za glavno jelo za svaki dan. Iako se najčešće sprema u zimskim mjesecima idealan je obrok u svim godišnjim dobima.
Sekeli gulaš sastojci:
Tekst se nastavlja ispod oglasa
- 1 1/2 kg svinjetine
- 2 glavice luka
- 2 žlice masti
- 2 glavice slatkog zelja
- sol
- papar
Sekeli gulaš priprema:
Zelje očistite i narežite na trakice. Skuhajte u kipućoj slanooj vodi.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Na masti i luku dinstati svinjetinu narezanu na kockice. Kuhano zelje dobro ocijedite i dodajte u meso. Dinsjteje još 15-ak minuta. Sekeli gulaš začinite prema želji.
Sekeli gulaš na isti način pripremite i s kiselim zeljem.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa