Svake godine jedva čekate rajčice iz maminog i tatinog vrta. Ne postoji ništa bolje od slatkog, mesnatog okusa rajčice sazrele na suncu. Kada dođe sezona, morate ih maksimalno iskoristiti. U ovoj salati od rajčice od luka nježne, slatke rajčice upijaju bogate okuse bosiljka, peršina, češnjaka i maslinovog ulja.
Sastojci za salatu od rajčice i luka:
Tekst se nastavlja ispod oglasa
- 4 velike svježe rajčice
- 30 g nasjeckanog svježeg peršina
- 30 g nasjeckanog svježeg bosiljka
- 2 češnja češnjaka mljevena
- 1 žličica morske soli po želji
- 1 žlica maslinovog ulja
Kako se priprema salata od rajčice i luka?
Rajčice operite i poprečno narežite na deblje ploške. Raširite u jednom sloju na veliki pladanj za posluživanje. Pospite peršinom, bosiljkom, češnjakom, posolite. Salatu od rajčice i luka pokapajte maslinovim uljem.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa