Maslac od kikirikija možete koristiti u kombinaciji s kruhom, na način da dodate sloj maslaca od kikirikija na svoj omiljeni sendvič za dodatnu teksturu i bogatstvo okusa. Pospite ga sa svježim voćem poput banana ili narezanim jabukama za slatko-slani užitak.
Također možete idodati žlicu maslaca od kikirikija u jogurt kako biste obogatili njegov okus i pružili si dodatnu dozu proteina.
Kombinirajte maslac od kikirikija sa sezonskim voćem kao što su jagode, grožđe ili naranče za ukusan međuobrok.
Unesite dodatnu dimenziju u svoje zobene pahuljice tako da umiješate maslac od kikirikija, a zatim dodate orašaste plodove ili med za još više okusa.
Dodajte žlicu maslaca od kikirikija u svoj omiljeni voćni smoothie kako biste dobili kremastiju teksturu i obogaćen okus.
Maslac od kikirikija može se koristiti i u kulinarskim receptima, kao dodatak umacima, marinadama ili kao sastojak za pripremu raznih azijskih jela.