Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
glavno jelo povrće, a prilog meso /

Ručak za prste polizati: Isprobajte ragu od povrća s ražnjićima od vratine

Da je ono što jedemo iznimno važno, zna i naša Edita Misirić koja je s ekipom iz Majstora kuhara pripremila ručak za prste polizati. Na meniju je gulaš od povrća s ražnjićima od vratine

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

RAGU OD POVRĆA

Za 4 osoba:

Tikvica – 100 g

Crvena paprika – 100 g

Paprika zelena – 100 g

Luk -100 g

Rajčica – 100 g

Češnjak – 50 g

Svinjski vrat – 400 g

Sol – po želji

Papar – po želji

Chilly – po želji

Maslinovo ulje – 100 ml

Sok od rajčice – 100 ml

Mljevena paparika – po želji

Priprema:

Na zagrijanoj masnoći popržiti krupno nasjeckani luk. Kad je luk postao staklast dodati češnjak narezan na kolutove, kratko prepržiti te dodati papriku rezanu na krupne kocke. Sve zajedno podliti s malo vode i staviti da se pirja na laganoj vatri. Povrće začiniti sa soli, paprom, crvenom paprikom i chillyem te nakon 10 minuta pirjanja dodati rajčicu narezanu na kocke i tikvice na polumjesece, dodati sok od rajčice i pirjati 15-20-minuta na laganoj vatri.

Gotov ragu servirati sa svinjskim vratom koji ste naboli na ražnjiće, te dekorirati po želji.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike