Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Recept i priprema /

Kako pripremiti kremasti i ukusni rižoto od bijelog mesa?

Rižoto od bijelog mesa odličan je izbor za brz i jednostavan, a opet vrlo ukusan i zasitan ručak. Kako pripremiti rižoto od bijelog mesa?

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Poslužite rižoto od bijelog mesa sa salatom prema izboru za glavni obrok. Kako pripremiti rižoto od bijelog mesa?

Sastojci za rižoto od bijelog mesa:

300 g bijelog mesa

luk, nasjeckani

2 češnja češnjaka, sitno nasjeckanog

¼ žličica papra

1 šalica nekuhane riže dugog zrna

3 ½ šalice goveđe juhe s okusom

½ šalica naribane mrkve

½ šalica naribanog svježeg parmezana

3 žlice nasjeckanog svježeg vlasca

U neljepljivoj tavi kuhajte bijelo meso, luk, češnjak i papar na srednje jakoj vatri 5 do 7 minuta, povremeno miješajući, dok bijelo meso ne bude temeljito kuhano. Umiješajte rižu i kuhajte 2 minute uz stalno miješanje.

Umiješajte juhu i zagrijte do vrenja. Smanjite temperaturu na srednje nisku. Pokrijte i kuhajte rižoto od bijelog mesa još 10 minuta.

Umiješajte mrkvu u rižoto. Kuhajte bez poklopca 5 do 7 minuta duže ili dok se tekućina ne upije.

Uklonite tavu s vatre. Umiješajte sir. Pokrijte rižoto od bijelog mesa i ostavite da odstoji 3 minute. Pospite vlascem.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike