Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Riblji specijaliteti /

Riba s povrćem u vlastitom soku

Riba i povrće uvijek je savršeni odabir. Kako pripremiti jelo Riba s povrćem u vlastitom soku?

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Riba s povrćem u vlastitom soku jelo je u kojem je spojena riba i povrće - idealna kombinacija. Kako pripremiti jelo Riba s povrćem u vlastitom soku?

Za pripremu ovog jednostavnog jela odvojite sat vremena.

Riba s povrćem u vlastitom soku sastojci:

1 bijela riba

grančica ružmarina

3 dkg sušenih vrganja

2 malda luka

10 dkg brokule

pola crvene i zelene parike

češnjak

8 pečenih maslina

rajčica

pola majčine dušice

maslinovo ulje

sol

papar

pola žličice bosiljka

bjelanjak

5 dkg maslaca

limun

15 dkg raštike

Riba s povrćem u vlastitom soku priprema:

Ribu očistite i začinite sa soli, paprom i sokom od limuna.

Pripremite aluminijsku foliju od oko metar i pola. Preklopite je tri puta i na isti način napravite još jednu takvu foliju.

Sredinu folije premažite s maslinovim uljem. Jednu foliju stavite u lim za pečenje preko nje stavite raštiku koju ste narezali te gljive i ostalo povrće.

Na povrće stavite ribu, prelijte malo maslinovog ulja preko ribe i nekoliko listića maslaca.

Rubove folija premažite bjelanjkom i gornjom folijom preklopite ribu. Folija koja je namazana bjelanjcima mora se spojiti.

Ulijte u foliju još bijelo vino i zatvorite. Stavite peći na 180 stupnjeva oko pola sata. Riba s povrćem u vlastitom soku je gotova nakon pola sata i možete je krenuti servirati.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike