Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Riblji specijaliteti /

Riba pečena u krupnoj soli

Jeste li probali ribu pečenu u krupnoj soli? Ovo je česti način pripeme ribe, donosimo vam recept za pripremu ribe pečene u krupnoj soli.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Riba pečena u krupnoj soli glavno je jelo idealno za sve prilike. Za pripremu ovo jela potrebno vam je oko dvije ile krupne morske soli.

Riba pečena u krupnoj soli sastojci:

1 kg bijele ribe

2 kg krupne morske soli

2 dcl vode

grančica ružmarina

2 bjelanjka

Riba pečena u krupnoj soli priprema:

Ribu očistite i dobro posušite.

Bjelanjke istucite te dodajte vodu i krupnu morsku sol. Sve zajedno izmiješajte i stavite na lim na kojem ćete peći ribu.

Ribu stavite na sol i prekrijte je s ostakom smjese.

Pecite je na 200 stupnjeva oko 40 minuta. Nakon što se ispeče maknite sol s ribe, odstanite kožu i poslužite uz prilog prema želji.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike