Ako niste ljubitelj kupovnih namaza, pripremite svoj domaći mliječni namaz. Može stajati u hladnjaku i do nekoliko dana tako da ćete imati svježi domaći mliječni namaz svakodnevno. Sastojke uvijek možete prilagoditi, ali mi imamo najbolji recept za domaći mliječni namaz.
Od sastojaka trebate:
Tekst se nastavlja ispod oglasa
- 100 grama svježeg sira
- 50 grama kiselog vrhnja
- Žlica maslinova ulja
- Limunov sok (od jednog limuna)
- 5-6 kiselih krastavaca
- Svježi vlasac, svježi peršin
- Sol, papar, crvena slatka paprika
Sve sastojke osim kiseli krastavaca ubacite u blender. Blendajte dok ne dobijete kremastu teksturu. Kisele krastavce narežite na vrlo sitne komadiće. Umiješajte u domaći mliječni namaz. Poslužite uz kruščiće.
Neovisno o tome hoćete li ga pripremiti za proslavu ili za sebe, domaći mliječni namaz mora se naći u vašem hladnjaku jer će oduševiti svakoga.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa