Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Kuharica /

Recept kako se radi kruh sa maslacem od kikirikija

Uživajte u sočnom kruhu s maslacem od kikirikija kao doručku, međuobroku ili prilogu uz omiljeno jelo. Kako pripremiti kruh s maslacem od kikirikija?

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Savršen spoj mirisnog kruha i bogatog maslaca od kikirikija stvara ukusno zadovoljstvo koje će oduševiti vaša nepca.

Sastojci:

2 šalice brašna

1 žličica soli

1 žličica praška za pecivo

1/2 šalice maslaca od kikirikija

1 žlica meda

1 šalica mlijeka

1 jaje

Kako biste pripremili kruh s maslacem od kikirikija, prvo zagrijte pećnicu na 180 stupnjeva Celzijevih i pripremite kalup za kruh podmazujući ga maslacem ili koristeći papir za pečenje.

U sljedećem koraku pomiješajte suhe sastojke: brašno, sol i prašak za pecivo. U drugoj posudi, kombinirajte maslac od kikirikija, med, mlijeko i jaje. Temeljito promiješajte dok ne dobijete glatku smjesu.

Polako dodajte suhe sastojke u mokre sastojke, miješajući dok se sve dobro poveže. Prelijte smjesu u pripremljeni kalup za kruh s maslacem od kikirikija.

Pecite u prethodno zagrijanoj pećnici 40-45 minuta, ili dok kruh ne postane zlatno smeđi i kada umetnuta čačkalica u njega izađe čista.

Izvadite kruh s maslacem od kikirikija iz pećnice i ostavite ga da se ohladi prije rezanja.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike