Kuharica /

Kako se koristi puding umjesto gustina?

Image
Foto: Pixabay

Ponestalo vam je gustina, ne brinite možete koristiti puding umjesto gustina. Iako zvuči pomalo čudno, ali istina je. Koristite puding umjesto gustina u pripremi kolača.

18.11.2022.
9:40
Pixabay
VOYO logo

Gustin se najčešće koristi kao zgušnjivač u umacima, umacima, juhama, pudinzima i nadjevima za pite jer njegove molekule škroba bubre i želatiniziraju kada se zagriju, čime se zgušnjava čemu god se dodaje. Umjesto gustina može se koristiti puding, ali samo u receptima za kolače jer bi mogao promijeniti okus jela. Pogledajte kako se koristi puding umjesto gustina.

Puding se dugo koristi za poboljšanje okusa smjesa za kolače. Dodavanje pudinga u smjesu za kolač također može poboljšati njezinu teksturu i konzistenciju. Samo pazite da slijedite upute na pakiranju. Saznajte kako koristiti puding umjesto gustina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada se radi o dodavanju pudinga u smjesu za kolače, mnogi recepti za kolače zahtijevaju običnu ili instant smjesu za puding. Ovaj sastojak kolaču daje gustoću pudingu isto kao i gustin. Tako da se puding može koristiti umjesto gustina u pripremi kolača. Dakle samo pratite recept i na mjestu gdje se koristi gustin dodajte puding.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo