Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
interesantno i lagano /

Probajte piletinu na malo drugačiji način!

'Baš sam se danas zaželio piletine, ali možda malo drugačije piletine', rekao je chef Tomislav Gretić i napravio kombinaciju arapske i indijske kuhinje za gledatelje RTL televizije.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Piletina u jogurtu

SASTOJCI:

0,8 kg pilećih prsa 1,5 dcl jogurta limun koncentrat rajčice sol, papar chilly maslinovo ulje češnjak

PRIPREMA:

Prije pečenja potrebno je napraviti marinadu. Marinadu radite na način da u jogurt stavite malo mljevene crvene paprike, curry praha, chillya i soka od limuna te sve zajedno izmiješate. Na kraju dodajte nasjeckanog češnjaka i posolite.

Kada je marinada gotova, u nju stavljate piletinu koju ste narezali na tanke odreske.

Tako pripremljeno meso stavite peći na laganoj vatri oko 5 minuta sa svake strane ili dok meso nije skroz kuhano.

Na kraju mesu dodajte nekoliko kolutova luka i svježeg korijandera.

Cijelu pripremu ovog jela možete pogledati u našem video prilogu .

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike