Probajte napraviti ove neobične palačinke
Pileća jetra
SASTOJCI:
Kada su jetra gotova, nakon 15 minuta, stavimo ih između dvije palačinke i poslužimo.
1 kom jaja
30 g luka
40 dkg pilećih jetrica
20 g maslaca
2 kom lovora
15 dkg brašna
50 g češnjaka
1,5 dcl bijelog vina
2 dcl tamnog piva
2 g peršina
SMJESA ZA PALAČINKE:
PRIPREMA:
Na ugrijanu tavu stavite ulje na koje dodajte luk nasjeckan na ploške i dva lovorova lista. Očistite jetra. Češnjak dodajte na luk i kada sve poprimi zlatnu boju, stavite peći jetra. Sve posolite, popaprite i zalijte s malo bijelog vina.
Od smjese za palačinke napravimo deblje i manje palačinke. Kada su jetra gotova, nakon 15 minuta, stavimo ih između dvije palačinke i poslužimo.
Cijelu pripremu ovog jela možete pogledati u našem video prilogu.
403 Forbidden