Pire krumpir. Ovo je jedan od najpoznatijih načina za pripremu krumpira na našem području. Sve što trebate jest skuhati krumpir. Zatim ga izmiksati te mu dodati, mlijeko, maslac i kiselo vrhnje. Upravo ste dobili savršenu kremastu strukturu za ovaj prilog uz meso od krumpira.
Zapečeni krumpir. Zapečeni krumpir je super prilog uz meso. Vrlo jednostavno se napravi. Ogulite krumpir, te narežite na kolutiće. Poslažite ga u duboku tepsiju i polijte vrhnjem za kuhanje. Stavite u pećnicu i ispecite po želji, ovisi volite li hrskaviju teksturu ili ne.
Punjeni krumpir. Ovaj prilog uz meso od krumpira je nešto potpuno novo za vašu kuhinju. Razrežite krumpir na pola, napunite vrhnjem, sirom i slaninom te ispecite. Vaše meso bi uz ovaj krumpir moglo pasti u drugi plan, ali vrijedi jer je jednostavno neodoljiv.
Pire od slatkog krumpira Krumpir je odličan, ali i njihovi slađi rođaci. U ovom sljedećem jelu pridaje se pozornost batatu.Ovaj prilog savršen je za ljubitelje kombinacije slatkog i slanog okusa. Isto tako, ovaj pire od slatkog krumpira također je svilenkasto glatak i senzacionalan.
Pečeni crveni krumpir. Ovaj pečeni crveni krumpir ima nevjerojatan okus s bilo kojim predjelom. Pečenje krumpira čini kožu ultra hrskavom, a meso izuzetno nježnim i pahuljastim. A okus? Ludo ukusno, zahvaljujući jednostavnim biljem i začinima. I najbolje od svega, ovo jelo ne može biti lakše za napraviti! Guljenje nije potrebno, a pećnica obavlja najveći dio posla.