Jelovnik / Što pripremiti za nedjeljni ručak?

Image

Ne znate što kuhati za nedjeljni ručak? Naša preporuka za nedjeljni ručak je da krenete s juhom, pripremite mesno ili riblje jelo i na kraju desert.

8.6.2021.
10:12
VOYO logo

Svake nedjelje ispočetka, ne znate što kuhati? U potrazi ste za nekom preporukom za nedjeljni ručak. Naša preporuka za nedjeljni ručak je sljedeća: bez juhe nema nedjeljnog ručka, pripremite juhu koji vaši ukućani najviše vole. Nakon toga slijedi glavno jelo, naša preporuka za glavno jelo je da se najprije odlučite želite li mesno ili riblje glavno jelo. Ovisno o tome koje glavno jelo želite odaberite i prilog uz glavno jelo. Ne zaboravite na salatu, ona mora biti sastavni dio nedjeljnog ručka. I na kraju desert, ako nemate puno vremena onda za desert preporučujemo sladoled ili čak možete pripremiti puding.

Ako ste se odlučili za meso kao glavno jelo tada možete brzo i jednostavno pripremiti pečeno pile u pećnici. Za to glavno jelo vam ne treba puno vremena, stavite pile peći u pećnicu, a za to vrijeme pripremate prilog. Uz pečeno pile ide gotovo svaki prilog, a naš je prijedlog kuhano povrće ili možete pripremiti mlince, to je prilog koji je jednostavan, brzo je gotov, a ukusan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako ste se odučili za riblje glavno jelo, kupiti u ribarnici ribu prema izboru, primjerice, oradu, neka vam je odmah u ribarnici i očiste. Nasjeckajte češnjaka, poslolite i stavite ribu u pećnicu. Za vrijeme kad se riba peče vi možete pripremiti prilog. Uz ribu možete pripremiti blitvu i kuhani krumpir. Nemojte zaboraviti na salatu.

Znači nedjeljni ručak neka ne prođe bez juhe, a nakon toga riblje ili mesno glavno jelo uz obavezan prilog i salatu. A ako nemate vremena za pripremu kolača, tada iskoristite sladoled kao desert i uživajte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo