Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Recept /

Pohanje teletine savršeni način pripreme teletine

Teletina je vrhunsko meso, a pohanjem dobiva dodatnu notu neodoljivosti. Kako pohati teletinu?

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Pohanje teletine jedan je od načina kako možete pripremiti teletinu. Pripremite pohanu teletinu i poslužite je uz prilog prema izboru. Kako izgleda pohanje teletine?

Sastojci za pohanje teletine:

8 kriški bijelog kruha

brašno

2 velika jaja

2 žlice punomasnog mlijeka

sol i svježe mljeveni crni papar

2 teleća kotleta

50 g maslaca

2 kriške limuna

Postupak pohanja teletine:

U bledneru usitnite kruh kako biste dobili sitne mrvice. Nakon toga prebacite krušne mrvice u plitku zdjelu ili tanjur.

U plitku zdjelu ili tanjur još dodajte i brašno. Razbijte jaja i umutite ih s mlijekom, začinite solju i paprom po vašem ukusu.

Kod pohanja teletine, najprije kotlete uvaljajte u brašno, zatim ih umočite u jaja, a na kraju meso ravnomjerno premažite krušnim mrvicama. Stavite na komad voštanog papira ili na lim za pečenje. Ponovite isto sa svim kotletima.

Zagrijte 30 grama maslaca u neljepljivoj tavi na srednje jakoj vatri. Dok se maslac još pjeni dodajte pohane teleće kotlete i pohajte ih, okrećući tavu u uskom krugu dok ne porumene, otprilike minutu sa svake strane. Dobivenu pohanu teletinu možete poslužiti s kriškama limuna.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike