Glavno jelo /

Piletina u bijelom vinu na lešo

Image

Pripremite piletinu na lešo uz dodatak bijelog vina. Donosimo vam recept za pripremu jela piletina u bijelom vinu na lešo.

25.8.2021.
13:56
VOYO logo

Piletina u bijelom vinu na lešo jedan je od recepata kako možete pripremiti piletinu na lešo. Priprema ovo g jela traje manje od sat vremena i vrlo je jednostavna.

Piletina u bijelom vinu na lešo sastojci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  • 80 dkg piletine
  • 2 glavice luka
  • pola limunovog soka
  • 30 dkg šampinjona
  • 3 dcl bijelog vina
  • žlica maslaca
  • sol
  • papar

Piletina u bijelom vinu na lešo priprema:

Piletinu prelijte sokom od limuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vatroslatnu posudu premažite maslacem i dodjate luk koji ste nasjeckali. Na luk položite piletinu koju ste posolili i poparili. Na kraju dodajte šampinjon narezane na manje komadiće.

Ulijte bijelo vino i prekrije aluminijskom folijom. Pecite na 180 stupnjeva oko pola sata.

Piletina u bijelom vinu na lešo je gotova, poslužite je uz prilog prema izboru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
pikado
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo