Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Jela s roštilja /

Pileći raznjići s ljutim umakom od jogurta - ukusno rješenje za ljetni roštilj

Pileći ražnjići su sami po sebi uvijek ukusni, ali kako im dodati novu dimenziju saznajte u receptu pileći raznjići s ljutim umakom od jogurta.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Pileći ražnjići s ljutim umakom od jogurta odličan su način da začinite običan ljetni roštilj i izazovete lavinu pohvala za vaše kulinarske vještine.

Za pripremu marinade bit će potrebno:

600 g pilećih prsa

4 žlice ulja

1 žlica slatke mljevene paprike

2 žlice vegete

režanj češnjaka

Kada smo sve sastojke marinade pomiješali u njih dodajemo piletinu narezanu na veće kockice te ih ostavljamo u hladnjaku. Sljedeći dan piletinu stavljamo na štapiće te je vrijeme za pripremu ljutog umaka od jogurta.

Za pripremu ljutog umaka od jogurta bit će potrebno:

grčki jogurt

1 žlica senfa

pola žličice papra

glavica luka

Način pripreme ljutog umaka od jogurta:

Luk nasjeckamo na sitne komadiće te ga stavljamo da se isprži na zagrijanom ulju dok ne dobije zlatnu boju. U međuvremenu dodajemo preostale sastojke i sve to dobro promiješamo. Na kraju u umak dodajemo prženi luk te sve usitnimo štapnim mikserom.

Ražnjiće ispečemo te ih vruće poslužimo uz ljuti umak od jogurta!

Dobar tek!

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike