Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Krumpir kao prilog /

Pekarski krumpir sa slaninom - recept i priprema

Jedino što je bolje od savršenog pekarskog krumpira pečenog u pećnici je kada se poslužuje uz hrskavu slaninu. Ovaj recept za pekarski krumpir sa slaninom u pećnici odličan je kao prilog.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Za ovaj recept za pekarski krumpir sa slaninom potrebna su vam samo četiri sastojka: slanina, krumpir, sol i papar. U samo 30 minuta imat ćete savršen pekarski krumpir sa slaninom.

Sastojci za pekarski krumpir sa slaninom:

2 krumpira, nasjeckana

1 žličica soli

1/4 žličice mljevenog crnog papra

8 traka deblje izrezane slanine

Kako se priprema pekarski krumpir sa slaninom?

Zagrijte pećnicu na 200°C. Na veliki lim za pečenje stavite krumpir, posolite i popaprite. Po rubovima lima za pečenje rasporedite slaninu.

Pecite dok krumpir ne omekša i dok se slanina ne skuha, oko 30 minuta. Nakon prvih 15 minuta pečenja, okrenite slaninu hvataljkama i promiješajte krumpir. Pečeni krumpir sa slaninom je gotov.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike