Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
TO JE 'KUHAR I POL' /

Paprikaš za prste polizat'

Najpopularniji hrvatski chef Tomislav Gretić pripremio je pravu poslasticu za gledatelje RTL Televizije. Pogledajte kako složiti paprikaš od kunića!

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Paprikaš od kunića za četiri osobe

SASTOJCI:

kunić  1 kg

brašno 50 dkg

ulje 0,05 l

maslac 5 dkg

luk

češnjak 2 dkg

bijelo vino 0,15 l

paprika u prahu 5 dkg

sol

papar

timijan

vrhnje za kuhanje 0,25 l

PRIPREMA:

Kunića izrežite na manje dijelove, uvaljajte u brašno i popržite na zagrijanom ulju dok ne porumeni. Izvadite meso na tanjur, a na istoj masnoći oko 2 minute pirjajte nasjeckani luk i češnjak.

Nasjeckajte jetra i bubrege, ubacite ih na tavu te ih zalijte bijelim vinom i prepržite 7-8 minuta. Kada vino ispari, na tavu vratite meso, dodajte crvenu papriku i sol te sve zalijte vodom ili pilećim temeljcem.

Pustite sve zajedno da prokuha 15 minuta i na kraju dodajte vrhnje za kuhanje i peršin. Kada izvadite kunića na tanjur, dodajte mu nekoliko žlica kiselog vrhnja.

Kako pripremiti ovaj paprikaš možete pogledati u našem video prilogu .

@ismael_iso

ISCHILAJ

♬ original sound - Ismael

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike